Julmingel hos Trendenser-Frida

Igår var vi på ett väldigt mysigt julmingel hos Trendenser-Frida, som kanske är den trevligaste riktigt stora bloggerskan jag stött på. Hennes blogg Trendenser har ca 52 000 unika läsare i månaden (siffra från 2011), hon har jobbat på meriterande Forsman&Bodenfors och varit nominerad  i flera bloggawards och vunnit Aftonbladets Stora Bloggpris. Nu driver hon sin blogg på heltid samtidigt som hon frilansar en del och är allmänt awesome. Hon styrde upp Bloggforum som vi var på i maj och var alltså värdinna för gårdagens julmingel där hon samlat ihop bloggare i Göteborg och förhoppningsvis kommer vi fortsätta att träffas nästa år.

Fin inbjudan!

Julgodis en masse, några duktiga bloggare hade bakat, några hade köpt (t ex jag).

Soda stream var på plats och demade sin nya maskin som är lite snyggare, lite bättre. (Den finns i Mac-vitt.) Soda cups kommer snart till Sverige, som är portionsförpackade smaker.

Julmingel!

Juldrinkar.

Macarons!

Lätt bästa julgodiset.

Konstnären Linda Vagnelinds tavla lottades ut.

Och där har vi fina Frida, i mitten med kameran i högsta hugg. Tack för en mysig kväll!

Tags: ,

Lämna ett svar